Købe YouTube likes kan godt lide

Med denne tjeneste kan du købe YouTube-likes til dine YouTube-videoer. Positive anmeldelser er en af de vigtigste dele af at få succes på den populære videoplatform!

Bemærk venligst: Denne tjeneste er ikke tilgængelig til konkurrencer, afstemninger, osv.

Du har mulighed for at opdele den bestilte mængde mellem op til fem videoer uden ekstra omkostninger. Indtast alle links i kommentarfeltet under købstransaktionen.

Er du i tvivl om, hvad dette tilbud handler om? Se venligst dette Skærmbillede.

Du har sikkert set os på:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Mod forespørgsel kan du også bestille et par ‘dislikes’ for at skabe et autentisk indtryk - dette er dog kun muligt, når du også køber likes, da vi på denne måde eliminerer misbrug. Kontakt os før du angiver din ordre!

Vi tilbyder ikke denne tjeneste til landsspecifikke brugere, kun internationale profiler.

Vi anbefaler, at du deaktiverer alle betalte reklamer, mens vi gør vores arbejde, så du ikke risikerer at miste din AdSense-konto. Selvom risikoen er minimal for at miste din YouTube-profil, er det muligt, at der vil opstå visse problemer med din AdSense-konto.

Udover likes bør du overveje at købe visninger til dine videoer. Klik her!

Tidsperioden nævnt i valgboksen starter, når vi går i gang med vores arbejde. I langt de fleste tilfælde starter tidsperioden indenfor 24 timer, men i visse tilfælde kan det tage op til tre arbejdsdage.

Bemærk venligst: Vi repræsenterer ikke de sociale netværker og er på ingen måde tilknyttet de forskellige platforme hvortil vi tilbyder tjenester.

The Social Media Daily Team
25 YouTube likes
Tid til start: Ø 3 h
Gennemsnitlig tid til levering starter
Tid til at fuldføre: 2-3 dage
Gennemsnitlig tid til bestillingen er fuldført (efter start)
Det er kun muligt at få levering på et bestemt tidspunkt eller bestemme brugernes køn mod betaling.
Vælg leveringstid og ekstra muligheder
Limit per day
Vælg leveringsmetode
Standard: Behandlingstid som fremvist
Ekspres: Hurtige booking med prioritet over standardkøb
Flere oplysninger
Pris: 3,90 €
inkl. forsendelse og skat; ingen ekstra omkostninger

© Social Media Daily GmbH SMD

Mere information vedrørende YouTube likes

Screenshottet viser likes på en YouTube video – vi repræsenterer ikke YouTube eller andre sociale netværk.
Hvad handler dette produkt om?
Er du til tider skuffet over, hvor længe det tager at få likes på YouTube? Det behøver du ikke at være, for hos Social Media Daily kan du bare købe nye likes! Likes gør din video mere populær og sørger for, at den når ud til flere mennesker. Dette afspejles i søgeresultaterne - jo flere likes og visninger din video har, jo tidligere vil den blive vises i søgeresultaterne.

Likes til dine YouTube-videoer

Enhver opstart er svær. Hvis du kun for nylig er blevet aktiv på YouTube, kan det tage tid, før du begynder at få likes. Med vores tjeneste kan du få ligeså mange YouTube likes, du vil, så du endelig kan få gang i din kanal. Derudover kan du også købe kommentarer og klik fra os. Vores tjeneste inkluderer derudover også YouTube-abonnenter. Hvis du har spørgsmål vedrørende vores tjenester eller din individuelle, sociale mediestrategi, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne personlig rådgivning.
Produktbedømmelse: Hvis du allerede har købt en tjeneste hos os, bedes du venligst bedømme os.