Køb YouTube views

Kunne du tænke dig flere visninger til din YouTube-video? Prioriterer du kontinuerlig vækst og det højeste sikkerhedsniveau for dine videoer? Så er Social Media Daily det rette sted for dig!

Udover visninger på dine videoer byder vores tjeneste på likes, som passer til din video - uden ekstra omkostninger! Klikkene tilføjes gradvist.

Er du i tvivl om, hvad dette tilbud handler om? Se venligst dette Skærmbillede.

Du har sikkert set os på:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
Hvis du bestiller 5.000 klik eller flere, kan disse klik deles mellem op til fem links uden ekstra omkostninger. Alle likes vil blive opdelt. Mindstekvantiteten pr. link er 1.000 visninger.

Når vi har behandlet din bestilling vil du få mellem 1.000 og 10.000 visninger om dagen, afhængig af bestillingens størrelse.
 
Vi distribuerer altid likes ligeligt over adskillige dage. Vi baserer som regel antallet af dage på ordrens størrelse, men vi lever altid mindst 5 likes pr. dag. Hvis du har nogle specielle ønsker, bedes du indtaste disse i kommentarfeltet i indkøbsvognen, når du afgiver din ordre.

Vi tilbyder ikke denne tjeneste til landsspecifikke brugere, kun internationale profiler.

Vi anbefaler, at du deaktiverer alle betalte reklamer, mens vi gør vores arbejde, så du ikke risikerer at miste din AdSense-konto. Selvom risikoen er minimal for at miste din YouTube-profil, er det muligt, at der vil opstå visse problemer med din AdSense-konto.

Hvis du udover visninger også er interesseret i likes, så kan du med fordel læse lidt om vores andre tilbud på denne hjemmeside. Vi tilbyder et stort udvalg af tjenester!
 
Tidsperioden nævnt i valgboksen starter, når vi går i gang med vores arbejde. I langt de fleste tilfælde starter tidsperioden indenfor 24 timer, men i visse tilfælde kan det tage op til tre arbejdsdage.
 
Bemærk venligst: Vi repræsenterer ikke de sociale netværker og er på ingen måde tilknyttet de forskellige platforme hvortil vi tilbyder tjenester.
 
The Social Media Daily Team
1,000 YouTube views
Tid til start: Ø 6 h
Gennemsnitlig tid til levering starter
Tid til at fuldføre: Ø 1 dage
Gennemsnitlig tid til bestillingen er fuldført (efter start)
Det er kun muligt at få levering på et bestemt tidspunkt eller bestemme brugernes køn mod betaling.
Vælg leveringstid og ekstra muligheder
Vælg leveringsmetode
Standard: Behandlingstid som fremvist
Ekspres: Hurtige booking med prioritet over standardkøb
Flere oplysninger
Pris: 9,90 €
inkl. forsendelse og skat; ingen ekstra omkostninger

© Social Media Daily GmbH SMD

Mere information vedrørende Youtube views

Screenshot af YouTube video med antallet af visninger markeret – vi repræsenterer ikke YouTube eller andre sociale netværk.
Hvad handler dette produkt om?
YouTube er en af de mest succesfulde sociale netværk nu til dags. Siden sidens grundlæggelse i 2005 har den fået nye brugere hver eneste dag. Videoplatformen bruges ikke kun af private brugere, men også af kunstnere, bands og firmaer. For mange er YouTube blevet en del af deres identitet - de bruger videoer, tutorials, musikklip og Let’s Play. De mange brugere gør, at konkurrencen for at få så mange visninger som muligt er benhård. Indsatsen i videoproduktion er ofte kæmpestor, og af denne grund er visninger meget vigtigt. Kunne dine videoer godt bruge flere visninger? Så er du kommet til det rette sted!

Flere visninger til dine YouTube-videoer

Hos Social Media Daily kan du nemt købe YouTube-visninger. På denne måde kan du hurtigt få flere visninger og nå ud til flere brugere end nogensinde før. Resultatet vil være, at du får flere følgere i det lange løb og bliver mere berømt i YouTube-samfundet - så længe du regelmæssigt uploader nye og underholdende videoer.
Vores tjeneste er hurtig, diskret og billig. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål. For at se vores andre YouTube-tjenester indenfor abonnenter, likes og kommentarer henvises du til vores hjemmesidemenu

 

Produktbedømmelse: Hvis du allerede har købt en tjeneste hos os, bedes du venligst bedømme os.