Få Facebook event attendees til dine Facebook begivenheder med Facebook event marketing

Er du på udkig efter en hurtig og effektiv måde til at øge antallet af deltagere til din Facebook begivenhed på? Afgiv en ordre hos os, så lover vi at levere endnu flere deltagere - hurtigt og billigt.

Er du i tvivl om, hvad dette tilbud handler om? Se venligst dette Skærmbillede.

Du har sikkert set os på:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
 
Vi tilbyder ikke denne tjeneste til landsspecifikke brugere, kun internationale profiler.
 
Det nuværende antal af deltagere skal altid være offentligt tilgængelig, mens vi gør vores arbejde.
 
Tidsperioden nævnt i valgboksen starter, når vi går i gang med vores arbejde. I langt de fleste tilfælde starter tidsperioden indenfor 24 timer, men i visse tilfælde kan det tage op til tre arbejdsdage.

Bemærk venligst: Vi repræsenterer ikke de sociale netværker og er på ingen måde tilknyttet de forskellige platforme hvortil vi tilbyder tjenester.
The Social Media Daily Team
100 Facebook deltagere
Tid til start: Ø 30 min.
Gennemsnitlig tid til levering starter
Tid til at fuldføre: 1-2 dage
Gennemsnitlig tid til bestillingen er fuldført (efter start)
Det er kun muligt at få levering på et bestemt tidspunkt eller bestemme brugernes køn mod betaling.
Vælg leveringstid og ekstra muligheder
Limit per day
Vælg leveringsmetode
Standard: Behandlingstid som fremvist
Ekspres: Hurtige booking med prioritet over standardkøb
Flere oplysninger
Pris: 6,90 €
inkl. forsendelse og skat; ingen ekstra omkostninger

© Social Media Daily GmbH SMD

Facebook begivenhed deltager

Markeringen på screenshottet viser antallet af deltagende brugere til en Facebook begivenhed – vi repræsenterer ikke Facebook eller andre sociale netværk.
Hvad handler dette produkt om?

Nye begivenheder dukker op på Facebook hver dag. Dette betyder dog ikke, at det er nemt at få mange deltagere. For at sikre at der er så mange deltagere til din begivenhed, som muligt, giver det mening at reklamere for den. Med vores deltagertjeneste kan du få nye deltagere nemt og hurtigt. Et højt antal af deltagere gør, at der er større sandsynlighed for, at folk kender til dig, hvilket gør, at din begivenhed er mere attraktiv for ægte besøgende, som overvejer at deltage. Det er især værd at overveje at købe deltagere, hvis promoveringen af din begivenhed går meget langsomt, eller begivenhedens dato rykker tættere og tættere på.

Sikring af deltagere til dine begivenheder - booking af deltagere til dine begivenheder

Det passende antal af deltagere afhænger af selve begivenheden. Af denne grund tilbyder vi pakker i forskellige størrelser. Hvis du ikke er sikker på hvilken pakke, der passer bedst til dit formal, anbefaler vi, at du tager kontakt til os. Vores invitationstjeneste er især god, når det handler om at skabe et autentisk indtryk. Hvis du gerne vil have mere information vedrørende denne tjeneste, henviser vi til menuen ovenfor. Derudover anbefaler vi, at du jævnligt skriver statusopdateringer om din begivenhed eller opdaterer begivenhedens informationer. På denne måde modtager dine deltagere notifikationer, og du øger chancen for, at de begynder at interagere med dit indhold.

Produktbedømmelse: Hvis du allerede har købt en tjeneste hos os, bedes du venligst bedømme os.