Flere Facebook video views med social markedsføring

Facebook videovisninger
5 90590
  • 100% sikker og diskret
  • Spar tid & indsats
  • Hurtige resultater
  • Din ordre kontrolleres manuelt
  • Gratis konsultation og individuelle løsninger
Med Social Media Daily kan du få nye visninger til dine Facebook videoer på den hurtige og nemme måde. Vælg den pakke, som passer til dine behov, og slap af mens vi finder nye videovisninger til dig!

Du har sikkert set os på:

Ved bestillinger af flere end 50.000 visninger kan du fordele visningerne over op til 5 links ved at indtaste disse links i de relevante bokse.

Vi tilbyder ikke denne tjeneste til landsspecifikke brugere, kun internationale profiler. 

Det er ikke muligt at sætte en daglig grænse for dette produkt. 

Hvis du er interesseret i at få nye brugere på din side kan du med forded købe Facebook fans.

Tidsperioden nævnt i valgboksen starter, når vi går i gang med vores arbejde. I langt de fleste tilfælde starter tidsperioden indenfor 24 timer, men i visse tilfælde kan det tage op til tre arbejdsdage.

Bemærk venligst: Vi repræsenterer ikke de sociale netværker og er på ingen måde tilknyttet de forskellige platforme hvortil vi tilbyder tjenester.

The Social Media Daily Team

Få flere Facebook videovisninger med vores sociale markedsføring

YouTube har fået sig en seriøst konkurrent, nemlig Facebook. Efter, at Facebook har ændret deres algoritme og dermed lagt mere vægt på videoer i deres nyhedsstrøm er videoer blevet endnu mere populære. Det største sociale netværk opnår omkring 4 milliarder visninger hver dag. Der er adskillige fordele ved at uploade Facebook videoer: de dukker op i nyhedsstrømmen, afspilles automatisk, og kan med lethed deles. Så det er langt fra overraskende at flere og flere brugere vælger at undlade at uploade deres videoer på YouTube.

Online videomarkedsføring med Social Media Daily

Får du ikke Facebook videovisninger hurtigt nok? Så kan du med fordel købe visninger hos Social Media Daily. Vi bruger vores markedsføringsteknikker indtil din video har opnået mindst det bestilte antal visninger (i de fleste tilfælde får du faktisk endnu flere!) Hvis du derudover også styrer en fanside eller planlægger en begivenhed kan du med fordel læse lidt om vores andre tilbud!
Klar til at bestille?