Køb likes til dine Facebook indlæg

Post Likes
4 90490
  • 100% sikker og diskret
  • Spar tid & indsats
  • Hurtige resultater
  • Din ordre kontrolleres manuelt
  • Gratis konsultation og individuelle løsninger
Screenshot af et Instagram opslag med likes markeret – vi repræsenterer ikke Facebook eller andre sociale netværk.

Du kan købe likes til dine indlæg og billeder hos os – når alt kommer til alt udgør likes en vigtig del af enhver Facebook profil!

Wow! Når du køber likes hos os kan du også få gratis reaktioner / emojis! Du modtager 1-10% af den bestilte mængde. dvs. 100 “normale” likes og 10 reaktioner. Vi tilbyder i øjeblikket kun Wow og Haha reaktioner.

Hvis du bestiller 500 likes eller flere kan disse likes fordeles mellem op til fem forskellige links uden, at det koster ekstra. Derudover kan du bruge ‘plus’ symbolet ved siden af feltet, hvor dine links skal indtastes.

Du har sikkert set os på:

Bemærk venligst: Denne tjeneste er ikke tilgængelig til konkurrencer, afstemninger, osv.

Der kan kun bestilles 1.000 eller flere likes til opslag på fansider – ikke private profiler.

Vi tilbyder ikke denne tjeneste til landsspecifikke brugere, kun internationale profiler.

Hvis du er interesseret i at få nye fans fremfor at få likes på dine indlæg, kan disse købes her.

Tidsperioden nævnt i valgboksen starter, når vi går i gang med vores arbejde. I langt de fleste tilfælde starter tidsperioden indenfor 24 timer, men i visse tilfælde kan det tage op til tre arbejdsdage.

Bemærk venligst: Vi repræsenterer ikke de sociale netværker og er på ingen måde tilknyttet de forskellige platforme hvortil vi tilbyder tjenester.

The Social Media Daily Team

Købe Facebook post synes godt om

Vi kender alle problemet: du har brugt masser af tid på at skrive det perfekte Facebook indlæg, du tog fantastiske billeder, og du analyserede målgruppen. Men antallet af likes stiger ikke. Især nye fansider har ofte svært ved at få gang i deres brugerengagement, såsom når der er tale om indlæg. Dette er dels fordi Facebook ikke betragter siden som relevant, og mange brugere af denne grund ikke ser indlæggene. Det er en ond cirkel, hvor man bruger masser af tid og penge på at markedsføre, og det ikke giver pote. Med Social Media Daily kan du promovere dine indlæg og købe de eftertragtede likes.
 

Mere aktivitet på Facebook indlæg og billeder

Få gang i aktiviteten! Køb likes til dine Facebook indlæg og øg antallet af aktive brugere på denne måde! Når du har flere likes øger det ikke kun antallet af brugere, som dine indlæg når ud til – det gør også din fanside mere attraktiv. Jo flere likes dine oplsag får, jo mere spændende virker sidens indhold generelt. Etablerede fansider kan også drage fordel af vores tjeneste: hvis der er tale om et vigtigt indlæg, kan du nå ud til langt flere brugere ved at benytte vores markedsføring på sociale medieplatforme. Bemærk venligst at vi ikke tilbyder likes til konkurrencer eller afstemninger. Tjek vores produktkatalog for at se hvilke andre tjenester, vi tilbyder til Facebook indlæg.
Klar til at bestille?